Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klakier/ftp/fundacjahoryzont/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4576
Inauguracja szkolna Zespołu Sandry! - Fundacja Horyzont
Warning: A non-numeric value encountered in /home/klakier/ftp/fundacjahoryzont/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Pierwsza z naszych dwóch ekip działających w SP 37 już oficjalnie rozpoczęła swoją pracę z Dziećmi! W środę 16. listopada miejsce miała wyjątkowa, pełna emocji inauguracja, dzięki której Dzieci i Wolontariusze lepiej się poznali. Teraz mogą już wyruszać we wspólną drogę pełną nauki, zabawy i niezapomnianych wrażeń!

Poza kilkoma zabawami naszym głównym celem było stworzenie wspólnej rakiety i stworków, które mają symbolizować naszą roczną przygodę! Każdy ze stworków stworzonych z rolek papieru toaletowego był inny – tak, jak inny jest każdy z nas. Łączy nas jednak jedno – chęć zrobienia czegoś niesamowitego i dążenie ku temu RAZEM!