Warning: A non-numeric value encountered in /home/klient.dhosting.pl/azrael/fundacjahoryzont/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837
Arletta Manowska

Prezes Zarządu

Głowa Fundacji, która na swoich barkach niesie odpowiedzialność za jej prawidłowe funkcjonowanie oraz realizację założeń statutowych. Zaangażowana także w pracę wolontaryjną z Dziećmi oraz inne działania organizacji. Prywatnie magister resocjalizacji oraz studentka pedagogiki o spec. animacja społeczno-kulturowa, a także animator Akademii Wynalazców. Kocha koty, uwielbia górskie wędrówki oraz rozwija w sobie talent do przygotowywania słodkich wypieków.

Katarzyna Thielking

Koordynator ds. marketingu; Lider Zespołu ds. Indywidualnej Pracy z Dzieckiem w SP 47

Z wykształcenia kosmetolog. Uwielbiam prace techniczno-plastyczne. Mama Julki i Przemka. Miłośniczka psów rasy shih tzu i kotów brytyjskich. W życiu ważny jest dla niej rozwój osobisty oraz prawdziwe, silne relacje.

Sandra Damska

Lider Zespołu ds. Indywidualnej Pracy z Dzieckiem

Liderka, która prowadzi swój Zespół do wspólnych celów dbając o to, aby każdy z jego członków czuł się częścią Drużyny Horyzontu! Realizuje się także jako Wolontariusz zajmujący się indywidualną pracą z Dzieckiem, a także jako Specjalista ds. Marketingu oraz Rekruter. Sandra jest studentką trzeciego roku pedagogiki na spec. opieka i wychowanie z profilaktyką społeczną. Uwielbia piesze wędrówki, podróże, fotografię, kwiaty i jest ogromną zwolenniczką listów i kartek pocztowych! Kocha ludzi, a oni to czują!

Tomasz Kobus

Lider Zespołu ds. Indywidualnej Pracy z Dzieckiem w SP 62

W Fundacji Lider oraz Wolontariusz w Zespole ds. Indywidualnej Pracy z Dzieckiem. Poza Horyzontem pochłaniają go zawodowa służba wojskowa oraz studia teologiczne. Tomek ma uprawnienia ratownika WOPR oraz wychowawcy kolonijnego. Do jego największych zainteresowań należy historia współczesna, lubi gry planszowe i pieśni słowiańskie.